Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Pokud si pamatujete na oblíbený televizní seriál Dempsey a Makepeacová, jistě se vám při vzpomínce na něj vybaví blond seržantka, kterou ztvárnila herečka Glynis Barber (57). Ta byla společně se svým hereckým kolegou a manželem Michaelem Brandonem (67) nedávno spatřena, když opouštěla jeden londýnský klub.

Dvojice, mezi níž jiskra přeskočila během natáčení, působí stále velmi spokojeně a šťastně. A herečka, která za tři roky oslaví šedesátku, vypadá neskutečně. Jaké je její tajemství věčného mládí? Glynis se již od roku 1984 věnuje józe.

„Je to velmi posilující a díky ní jsem velmi pružná. I přesto, že jsem ve třídě s o moc mladšími ženami, neustále sténají a chovají se, jako by jim bylo devadesát,“ uvedla sportovně založená herečka. A ani její manžel, který je o deset let starší, na svůj věk nevypadá.

Osudové setkání známé dvojice proběhlo v roce 1983 v londýnském hotelu Ritz těsně předtím, než začalo natáčení detektivky, které dala herecká dvojice ústřední tvář. „V Londýně pršelo už 28. den a já si říkal, že by to chtělo změnu. Potkal jsem Glynis Barber, měla hrát Makepeacovou. A najednou počasí přestalo být důležité,“ uvedl v minulosti Michael.

Reklama

Další články

Načítám