Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zakladatel věhlasné skupiny Nightwork František Soukup (40) otevřel Pandořinu skříňku. Po dlouhých týdnech mlčení totiž jako první člen kapely promluvil o vztahu frontamana skupiny Vojty Dyka (38) a stále ještě vdané herečky Tatiany Vilhelmové (45).  Sám hudebník připustil fakt, že se možná blíží konec skupiny.

„Nedávno jsem se s ní přes Vojtu seznámil a přišla mi velmi příjemná a zajímavá. Jestli mu ale doma valí klíny do hlavy, se pozná za půl roku. Já teď nevím,“ svěřil se v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na rádiu Frekvence 1 Soukup. A dokonce vysvětlil, o jaké klíny by se mělo jednat. „Spousta lidi nechápe, že to co děláme je legrace. Vznikla dokonce antiparta, která si myslí, že opravdu milujeme doktora Janečka a pokračujeme v jeho odkazu. Takže jestli si to někdo myslí a bude to do toho konkrétního člena mlátit, ztratí časem sebevědomí a půjde od toho,“ vysvětlil František.

Ten ale na druhou stranu přiznal, že si podobným problémem skupina už prošla. Tehdy se nejednalo ale o jednu Yoko Ono, nýbrž rovnou o několik. „Obávám se, že nějaké Yoko Ono byly a budou v každé skupině. Minulý rok jsme byli všichni na Rhodosu. A bylo to naprosto úděsné a to jen kvůli našim přítelkyním. Parta se během chvíle rozpadla, každý jel na jinou dovolenou a večer jsme se u večeře akorát uráželi. Takže se nedá říct, že tam je jedna Yoko Ono. To není na jedné ženě. Nedá se říct, že Táňa Vilhelmová potopí celou skupinu,“ myslí si Soukup, který je ale se zánikem skupiny smířený.

„Jako každá skupina jednou zanikneme. Největší schopnost přežít a setrvat na špičce bude mít Vojta. Protože je to zpěvák a frontman. Lidi budou chodit na něj a na nás už nikdo nepřijde. Mohli bychom ale vydržet ještě tři čtyři roky,“ ukončil mladý hudebník.

Celý rozhovor s Františkem Soukupem najdete tady.

Reklama

Další články

Načítám