Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Za nedávným rozchodem Elišky Bučkové (34) a Vaška Noida Bárty (43), o kterém Super.cz informoval jako první, patrně stojí fakt, že modelce nevyhovovalo partnerovo sepětí se showbyznysem a trochu jiný způsob života. „Mám svou výchovu, svou víru, Vašek není kluk pro mě a já partnerka pro něho,“ prozradila Super.cz Eliška v exkluzivním rozhovoru.

Bučková, kterou jsme potkali v pražském Buddha Baru, kde s Filipem Matušinským fotila kampaň k výrobkům na bělení zubů, vypadala unaveně, prý to ale není tím, že by celé noci plakala pro Noida. „Bolely mě oči, vyndala jsem si totiž kontaktní čočky,“ vysvětlovala. Pak jsme se konečně dozvěděli trochu víc o tom, proč už není se svým snoubencem.

„Svatba je pro mě na celý život. Až se jednou budu vdávat, nikdy do toho nepůjdu s tím, že existuje možnost rozvodu. To je strašně špatně, dělat si ve vztahu zadní vrátka. A když jsme se takhle s Noidem bavili o společném životě a výchově dětí, zjistili jsme, že máme rozdílné názory. Ze svých zásad ani jeden nepolevíme, proto jsme se raději dohodli být kamarády a kolegy,“ řekla nám s tím, že některé věci zkrátka u partnera nedokázala přehlédnout. Jaké, to už ale nespecifikovala. Zdroje ze zákulisí však hovoří o častých hádkách v posledních týdnech, kdy Elišce nevyhovovaly Noidovy párty a projevy rockerství.

„Mám určitou výchovu a svou víru. Jsou věci, které on vnímá jinak, ale já je nedokážu pochopit. Řekli jsme si, že to nemá perspektivu,“ tvrdí Bučková, které příliš mnoho aktivit okolo šoubyznysu ve vztahu evidentně škodí.

„Každý, kdo zná Vaška, ví, že je to skvělý člověk. Nelituju jediného dne, který jsem s ním byla. Ze začátku jsme si mysleli, že je to výhoda, že jsme oba ze stejné branže. Pak si ale práci přenášíte domů a řešíte zbytečné věci. Víte, že se to nezmění a budete to řešit i v budoucnu. Šoubyznys souvisí se soukromým životem,“ dodala Eliška, která už od fanoušků dostala několik žádostí o ruku, nového muže ale aktivně nehledá. A kdyby nějakému přece jen kývla na vztah, musel by mít zoubky jako perličky.

„Miluju bílé zuby. Už jsem vyzkoušela řadu produktů. Tenhle, na který mě oslovili, je inovací toho, jímž jsem si zuby bělila doma již dříve, akorát to nyní trvá mnohem kratší dobu, jen deset minut,“ dodala dnes již nezadaná modelka.

Reklama

Další články

Načítám