Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vítěz reality show Farma Michal Páleník se ještě před nástupem do soutěže pusinkoval s Pavlínou Dubnou (37), která je také bývalou přítelkyní Sámera Issy (38) (krátce chodila i s Mírou Hrabětem). Tomu je ale teď konec. Když má nyní milión v kapse, k houslistce se nehlásí. Prý to ale kvůli penězům není. „Už to mezi náma nebylo hezký,“ svěřil Super.cz Páleník.

„Míša je úžasný kluk a kamarád, hrozně moc si ho vážím. Vztahy ale občas nevyjdou, to se stává“ mlží Dubná. Podobně o ní hovoří i její bývalá farmářská láska. „Řekli jsme si, že spolu budeme do doby, kdy to mezi námi bude hezký. Na konci už jsme byli spíš jako bratr a sestra. Zůstáváme ale dál přáteli,“ tvrdí zase Páleník.

Ten rozhodně popírá, že by za rozchodem byla Dubné znovuobjevená náklonost k exmilenci Sámerovi Issovi. „Neměl jsem na něj důvod žárlit,“ dušuje se Michal. A pokud by chtěla Dubná nyní hledat útěchu u Issy, v jeho náruči ji prý rozhodně nenalezne. „Vždycky už budeme jenom kamarádi. Nikdy už to nebude blíž. Stýskalo se mi po ní na pódiu, ale v osobním životě je to jasně dané. Máme mantinely, které se nepřekračují,“ tvrdí rozhodně Issa, jenž svou bývalou lásku přišel podpořit na módní přehlídku, kterou spolupořádala pro svého nového zaměstnavatele.

Reklama

Další články

Načítám