Hlavní obsah
Článek

Jde jen o žertík, nebo je to myšleno vážně? Přednímu českému herci Pavlu Liškovi prý hrozí žaloba, která by ho mohla stát spoustu peněz a sil. Nejbizarnější na celé situaci je, že s ní hrozí jeho dlouholetý kolega a lídr kapely Fru Fru Václav Bartoš, se kterým v minulosti spolupracoval. Oč vlastně jde?

Při natáčení videoklipu kapely, na kterém se Liška herecky i režisérsky podílel, donutil Václava Bartoše přibrat na váze neuvěřitelných dvacet kilogramů, aby se tak více přiblížil své roli průvodčího vlaku. V téměř čtyři a půl minutovém videoklipu se nakonec Bartoš jen mihne.

„Je to tak, jsem na Pavla opravdu naštvaný. Donutil mě přibrat dvacet kilo a teď ta kila nejdou prostě dolů. Dokonce zvažuju podat na něj žalobu,“ uvedl Václav Bartoš na slavnostním představení nového alba s názvem Freak Show.

Právě kvůli této události na novém videoklipu, který se jmenuje stejně jako album Freak Show, Pavel Liška nespolupracoval. „Za režiséra si Vašek tentokrát vybral Tomáše Matonohu, což chápu. Vzhledem k tomu, co jsem mu udělal posledně, se není čemu divit. Musím ale podotknout, že jsme stále kamarádi a Vaškovi to vlastně vyhovuje. Dokonce mi ve srandě už několikrát hrozil žalobou,“ dodal Pavel Liška, který vysvětlil, že jde jen o vtípek ze strany jeho kamaráda. Nebo v to alespoň doufá.

Slavnostního představení se zúčastnily i známé tváře, které si v novém videoklipu skupiny zahrály. Tomáš Matonoha celý videoklip režíroval a do dalších rolí obsadil herce Leoše Nohu a Nelu Boudovou. Ve videoklipu se dozvíte, zda se ženám více líbí vysportovaní jedinci nebo prostě jen opravdoví chlapi. Na straně „opravdových chlapů“ si zahráli Petr Čtvrtníček, Lukáš Pavlásek nebo Oldřich Navrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám