Hlavní obsah
Článek

Moderátor třetí řady soutěže Česko Slovensko má talent Jakub Prachař (40) se opět ukázal jako velmi talentovaný hudebník! Během prvního dílu reality show, v které se hledá největší talent obou republik, totiž předvedl hru na klávesy nohama. A ukázal i své velmi roztomilé ponožtičky! Podívejte se na video!

Soutěžící Míra přinesl do divadla vlastnoručně vymyšlený a sestrojený stroj, který umí snad všechna hudební kouzla, na které si vzpomenete. Je ale potřeba použít všechny končetiny. A protože Prachař je známým platným členem skupiny Nightwork, dostane příležitost ukázat, jestli má hraní vydřené, nebo je opravdu talentem od přírody. A „bé“ se ukáže jako správná odpověď!

„Musí být bosky,“ varuje soutěžící původem z Vysočiny, což sice Prachař ochotně udělá, ale předem dává najevo, že to možná není ten nejlepší nápad. „No, jak myslíte,“ naráží na to, že se v obuvi pařil celý den. Pak už jde ale veškerá sranda stranou, protože se Jakub rozjede a s kytarou v ruce a bubny s činely pod jednou nohou a klasickými klávesami pod druhou předvede neuvěřitelnou rytmickou show. Na tu se ostatně diváci mohou podívat v neděli večer, kdy třetí řada oblíbené talentové show začíná na Prima family. A mohou si být jisti, že Jakub sklidil zasloužený potlesk!

Reklama

Další články

Načítám