Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) přestala mlčet a ostře se pustila do svého expřítele Matěje Homoly. Chvíli snášela roztržku, kterou vyvolal kvůli tomu, že si její současný chlap Rytmus (47) vyvěsil fotku Dařiny a Matějovy dcery Laury na své stránky, což se otci děvčátka nelíbilo. Když Rolins namítla, že dcera musí být slavná, když má slavnou matku, opáčil, že z ní dělá cvičenou opici. A to už jí došla trpělivost a pořádně promluvila. Připomněla jeho nevěru a v podstatě ho označila za podvodníka, protože prý má tajné kšeftíky s novináři!

„(Rytmus) stojí po mém boku, nekope do mě, když už ležím na zemi, nezve si fotografy k rybníku, aby se nechal vyfotit a demonstroval tak, jaký je skvělý rodič na rozdíl ode mě,“ napsala v sobotu večer na svůj Facebook rozzlobená Dara. A její obvinění, že Homola spolupracuje s novináři, když ji sám vyčítá, že dceru příliš medializuje, je opravdu těžkého kalibru. Zvlášť kvůli tomu, když sami víme, jak negativní postoj k médiím hudebník má.

„(Rytmus) miluje dítě, které není jeho – za což by měl být pravý otec, který asi zapomněl na parohy, které mi věnoval – obyčejně rád,“ útočí dál Rolins. Připomíná tak důvody rozchodu s Homolou, který se jí spustil na jednom z hudebních festivalů. A pak pokračuje milostným vyznáním vůči Rytmusovi.

„Jsem pyšná na muže, s kterým žiju. Vím, jak žije, jaké má srdce, co dělá pro mě, pro lidi, kteří potřebují pomoc. Cítila jsem obyčejnou potřebu napsat to,“ dodala jinak zdrženlivá Dara. Je vidět, že se už blíží termín soudního stání, kdy se bude jednat, jak se upraví společná péče o dceru, a tak oba bývalí milenci vytahují stále těžší zbraně…

Reklama

Další články

Načítám