Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42), u níž nedávno zasahovala policie kvůli tomu, že odmítla dát svému exmanželovi dceru Viktorku v řádném termínu, protože s ním prý malá nechce být, už má evidentně stresu kvůli boji o dítě až nad hlavu. Během akce nadace Rakovina-věc veřejná, jejíž je patronkou, se totiž psychicky složila přímo na pódiu. Super.cz byl u toho a tak se můžete podívat na exkluzivní snímky ve fotogalerii!

„Bylo to varování. Stačila mi jen jedna operace a řekli mi, že jsem zdravá. Když ale máte doma dítě, pro které chcete žít a čekáte na histologii, je to hrozně těžký. Dává vám to ale na druhou stranu i sílu, proč tu být a proč bojovat. I vy tu máte to sluníčko, které vám tu sílu dá,“ řekla na začátku Vlaďka jedné z matek, která v rámci projektu Pošli svůj příběh všem přítomným dojemně vyprávěla, že se o rakovině jater dozvěděla den před porodem a teprve před týdnem bohužel přišla zpráva, že nemoc se vrátila vší silou. To už plakali i otrlí chlapi a není divu, že ani Erbovou zpráva nenechala chladnou.

„Děkuju, že se s vámi můžeme vídat. Je to strašně naplňující… Já nemůžu. Víte co? Když jsem sem dneska jela, strašně jsem brečela, protože jsem měla pocit, že starosti, který řeším, jsou pro mě strašně vysilující. Ale já vlastně žádný starosti nemám, protože tu holčičku mám doma zdravou a ty nejdůležitější lidi taky. A strašně vás všechny obdivuju, protože máte tu sílu a chcete jít dál,“ rozeštkala se nekontrolovatelně Erbová, kterou podle zákulisních informací dorazila poslední výčitka exmanžela Bahenského, že právě kvůli tomu, že Viktorka s ní žije v jednom domě, musí chodit k psychologovi. Takové obvinění by se asi dotklo každé matky.

„Nebudu k tomu nic víc dodávat,“ odmítla modelka později komentovat svůj silný emociální výlev a odjela urychleně domů.

Reklama

Další články

Načítám