Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy svět obletěl policejní snímek tváře Rihanny (36) plné podlitin a škrábanců, uběhly čtyři roky. Staronový přítel Chris Brown (23) tehdy zpěvačku napadl a ona jej šla nahlásit na policii. Incident se přitom semlel po párty k předávání cen Grammy. Na těch letošních se ale zdálo být vše zapomenuto. Barbadoská kráska se k rapperovi znovu tulila jako čerstvě zamilovaná. Během jejího představení na pódiu se jí přitom na prsteníčku levé ruky třpytil nový diamantový prsten, a tak zahraniční média spekulují, zda se dvojice dokonce nezasnoubila.

Vše přitom začalo nevinně, o možných zásnubách obou pěveckých hvězd začali spekulovat fanoušci na sociálních sítích. Rihannin prsten přitom mohl být dárkem od Browna, ale zásnubní se být nezdá. Skládá se totiž z několika drobných diamantů, ale nezdobí jej žádný výrazně větší nebo jinak dominantní.

Jedno je ale jisté. Impulzivní páreček se po několika rozchodech dal opět dohromady a už při pouhém pohledu na fotografie je evidentní, jaká chemie mezi nimi stále funguje. Chris oděný do sněhobílého obleku od Lanvin si svou krásku v červeném pyšně držel po většinu večera, jako kdyby chtěl naznačit, že tentokrát si ji už utéct nenechá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám