Hlavní obsah
Článek

Nedělní večer byl ve znamení předávání filmových i hudebních ocenění. Zatímco v Londýně se rozdávaly ceny BAFTA, městem Los Angeles hýbaly pro změnu Grammy. A ačkoli Adele (35) bodovala na obou místech, dostavit se mohla pouze na jedno. Vyhrály to Grammy udělované ve slavném losangeleském Staples Center a zpěvačka si přišla pro cenu za nejlepší živé vystoupení se singlem Set Fire to the Rain.

Adele tak strčila do kapsy takové umělkyně jako Rihannu, Katy Perry, Carly Rae Jepsen nebo Kelly Clarkson. V Londýně přitom mezitím zvítězila v kategorii nejlepší filmová hudba její skladba Skyfall.

Rozporuplné reakce však vzbudily šaty, které Adele k této slavnostní příležitosti zvolila. Její usedlý model ke krku s dlouhými rukávy a délkou pod kolena byl sice něčím jiným, než jsme u Adele zvyklí, ale správnou cestou se hudební senzace posledních let nevydala. Ani výrazný květinový vzor totiž nebyl tím pravým. Není sice nutné, aby se zpěvačka stále halila jen do tmavých barev a rób pytlovitého střihu, v tomto modelu ale zase připomínala členku folklórního sboru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám