Hlavní obsah
Článek

Loni ji ještě nikdo neznal, letos připravila Celeste Buckingham (28) v anketě Slávik 2012 o nominace takové hvězdné zpěvačky, jako je například Dara Rolins (51) či Jana Kirschner a na mále měla i Tina Csillagová (40), která zvítězila jen o "prsa".

Vydání úspěšné debutové desky Don´t Look Back a rok tvrdé dřiny ve studiu, to vyneslo sedmnáctileté Celeste Buckingham dvě proměněné nominace v anketě o nejoblíbenější interprety slovenské populární hudby Slávik 2012. Talentovaná autorka a interpretka, která momentálně žije a pracuje v USA, jež během večera vystoupila a spolu s kolegou Majkem Spiritem zazpívala svůj loňský hit Run Run Run i aktuální singl Never Be You v novém, netradičním aranžmá, zvítězila v kategorii Objev roku. V kategorii Zpěvačka roku se pak umístila na druhé příčce. Zlatý slávik jí přitom unikl jen těsně. Jak ukázaly výsledky hlasování, jež organizátoři po nedělním přenosu zveřejnili, dělilo Celeste od zisku zlaté sošky pouhých 83 bodů.

Se stříbrnou soškou je však mladá zpěvačka nadmíru spokojená: „Velké díky za všechno! Za vaši podporu, za vaše hlasy, za to, že jste a že jste tak skvělí,“ nešetřila chválou na adresu fanoušků Celeste.

Celeste se již vrátila domů do amerického Nashvillu. Ne však na dlouho, do srdce Evropy se za svými fanoušky vrátí už za měsíc. Díky jejich hlasování je totiž nominována na další prestižní ocenění v anketách Žebřík 2012 a OTO 2012.

Reklama

Další články

Načítám