Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud máte při nákupu prádla v běžných obchodech problém, zbystřete! Objevili jsme super kousky, které vás potěší hned dvakrát – pořídíte je ve větších velikostech a do konce týdne jsou navíc se slevou 20 %!

I podprsenky ve větších velikostech mohou být krásné!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte větší prsa, jistě víte, jak je těžké nalézt podprsenku odpovídající velikosti, která je také krásná. Expert na podprsenky pro velká prsa pro vás připravil ty nejlepší kousky! Co na ně říkáte?

Nepřekonatelné pohodlí v luxusním balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší prsa a hledáte podprsenku, která vám padne jako ulitá a ještě k tomu bude krásná? Našli jsme ji! Vertikální šev vaše vnady bezchybně zaoblí a bavlněná podšívka vám poskytne celodenní komfort. Díky čistě bílé barvě a krajkovým detailům se perfektně hodí i jako svatební prádlo.

Odstíny mléka a kávy pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte se zmást prvním dojmem, podprsenka Caffe Latte je skutečně určena i ženám s větším poprsím – pořídíte ji až do velikosti 85E! Lehce vyztužené košíčky vám vykouzlí perfektní dekolt a zdobení francouzskou krajkou ve vás probudí šarm rodilé Pařížanky. Buďte okouzlující nejen u odpolední kávy!

Přirozená krása neznamená obyčejnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte klasickou podprsenku, která vám poskytne kvalitní oporu a pohodlí, vsaďte na podprsenku Lana. Nevyztužené košíčky a široká ramínka jsou to pravé pro dámy s větším poprsím. Krajkové zdobení a luxusní provedení jsou tím, co tuto podprsenku činí nezbytným kouskem v prádelníku všech obdařenějších dam.

Klasická podprsenka pro neobyčejné ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víme, co ženy s velkými ňadry potřebují! Perfektní pohodlí, bezchybný tvar, široká ramínka a kvalitní zpracování – to vše a ještě mnohem více vám poskytne podprsenka Brillant! Tuto luxusní podprsenku zdobenou krajkou pořídíte ve čtyřech různých barvách až do velikosti 100F! Máte neobyčejné vnady - nespokojte se s obyčejnou podprsenkou!

Další články

Načítám