Hlavní obsah
Článek

Drogy nebere, alkoholu se skoro vyhýbá, ani viditelnou duševní nemocí netrpí, a přesto o sobě tvrdí, že má čilé styky se záhrobím! Zpěvák, producent a hudební skladatel Jarek Šimek (50), jenž o sobě dal poprvé hlasitě vědět při prvním uvedení muzikálu Pomáda, říká, že má zkušenosti s nadpřirozenem. „Už jako malý jsem se setkal s andělem. Od té doby se mi zjevují podivné věci, démoni a mrtví lidé. Dokonce jsem se převtělil do ženy v momentě, kdy ji ubodával k smrti její žárlivý manžel. A pak jsem zjistil, že se ta vražda skutečně stala,“ děsí svými názory bývalý spolupracovník Ivety Bartošové.

Hudebník, jenž je známý tím, že tvoří pro české i zahraniční hvězdy, o svých zkušenostech před časem promluvil v knize s nadpřirozenou tématikou a také ve spiritualistickém časopise. „Prožil jsem i klinickou smrt a letěl oním známým tunelem,“ uváděl ve specializovaných médiích. Dnes se o věci nechce příliš bavit, protože se bojí, aby ho lidé neměli za blázna.

„Moc o tom nemluvím, a když už, tak s těmi, kteří se o tuto tématiku skutečně zajímají. Nejde o senzaci. Zažívám to nedobrovolně a otravuje mi to život. Ty stavy jsou pro mě nepříjemné a děsivé, nikomu bych je nepřál. Možná to mám po babičce, která něco podobného taky zažívala. Dnes se snažím tu sílu aspoň pochopit a využít pro sebe i pro druhé,“ řekl Super.cz Jarek, jemuž se zážitky s nadpřirozenem začaly odrážet v tvorbě. Důkazem toho jsou dvě poslední komerčně úspěšné písně „Sing Of The Dead Souls“ (Zpěv mrtvých duší) či „Bez mezí“, které složil s DJ Magix a jež už zní i z éteru rádií.

Ty se natolik zalíbily italskému režisérovi realistických hororových krváků Alessandru Bennovi, že se spolu se svým spolupracovníkem Dariem Argentem, známým po celém světě třeba díky velkofilmu Dracula 3D, rozhodl Šimkovi natočit k songům v Itálii videoklipy.

O Šimkovi se v Itálii začíná mluvit i kvůli spolupráci se známou italskou dvojicí Jalisse, s níž ho seznámili Andrea Andrei a Davide Mattioli a pro niž bude dělat písničky. „Mým snem je napsat hudbu pro nějaký hororový film. To bych byl ve svém živlu,“ dodává znalec bubáků všeho druhu Jarek Šimek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám