Hlavní obsah
Článek

Krásných dívek chodí po světě spousta, ale která je ta nejžhavější? Podívejte se na sexy těla známých modelek, hereček a zpěvaček v plavkách. Která se vám líbí nejvíc?

Mezi známé ženy, které se fotografům podařilo zachytit spoře oděné, patří všemi velebená Pippa Middleton (27) (40). Ta v bílých plavkách polévající se vodou dokáže rozpálit nejednoho muže. Porovnat ji můžete s její starší sestrou a manželkou prince Williama (41) Kate (29). (42)

Další krasotinkou je Adriana Lima. Tato brazilská modelka byla objevena při nakupování v obchodním středisku ve věku 13 let. Úspěch slavila již o dva roky později, když získala titul Ford Supermodel Brazílie. Nejvíce ji proslavil rok 2003, kdy otevírala módní přehlídku Victoria's Secret.

Na další fotce se objevila svůdná televizní moderátorka a přítelkyně George Clooneyho (62) Elisabetta Canalis. Své žhavé tělo vystavila na pláži v mexickém letovisku Los Cabos. Elis nevadí ani úplná nahota. Nedávno se svlékla pro organizaci PETA.

Obdivovat můžete ale i další krásky, jako je zpěvačka a přítelkyně britského pilota Formule 1 Lewise Hamiltona Nicole Sherzinger, manželku herce Orlanda Blooma Mirandu Kerr nebo přítelkyni fotbalisty Cristiana Ronalda Irinu Shayk.

Reklama

Další články

Načítám