Hlavní obsah
Článek

Rozverná brunetka Nela Boudová (56) nemá ani po čtyřicítce díky svým sexy křivkám nouzi o role, v nichž odhaluje víc než jen své nitro. Svým striptýzem ve filmu Vratné lahve rozbušila srdce nejednomu divákovi a zahrává si dál. Teď dokonce v klipu kapely Fru Fru vyhlásila konkurz na opravdového chlapa.

S výběrem pana Božského, který by dokázal ocenit Neliny kvality, herečce ochotně pomáhal její dlouholetý kamarád Tomáš Matonoha (53). „Já jsem si vždycky přála hrát v klipu a podařilo se mi to až na stará kolena. Pomohl mi k tomu Tomáš Matonoha. Naše rodiny byly spolu na společné dovolené, a když zmínil, že bude točit videoklip, tak jsem si o tu roli vyloženě řekla,“ směje se Nela. Klip se točil v Třebíči, a jelikož má Boudová nedaleko odtamtud chalupu, tak propojila příjemné s užitečným.

„Nela je velmi krásná žena, takže si netroufám ani tipovat, kdo ji dnes nejvíce ohromí, i když já bych ji osobně bral,“ neodvažoval se hodnotit výkony svých kolegů Jakub Žáček, který fiktivním konkurzem, jenž je hlavním námětem nového klipu Freak Show skupiny Fru Fru, provázel.

A k velkému překvapení zůstal bez šance pouze jediný, paradoxně ten nejhezčí a nejurostlejší z nich - Zdeněk Moravec. „Byla to sranda od začátku do konce. Strávit celý den s tolika vtipnými a krásnými lidmi najednou, to se nestává tak často. Akorát Zdeněk z Dae Menů nám to trochu kazil,“ neodpustil si Lukáš Pavlásek ironickou poznámku na adresu člena akrobatického dua, který v klipu reprezentuje pohledné pány tvorstva. Namakané krasavce ale v očích Nely Boudové suverénně převálcují opravdoví chlapi i se svými „drobnými“ nedostatky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám