Hlavní obsah
Článek

Do třetice všeho zlého? Zdá se, že skandály kolem britské královské rodiny jen tak neustanou. V posledních třech týdnech je to už třetí aféra a o královnu Alžbětu II. (†96) se jistě pokoušejí mrákoty. Tentokrát se do naha svlékala sestřenice vévodkyně Kate a její sestry Pippy Middleton (40), která si nechává říkat Katrina Darling.

Jednadvacetiletá brunetka, která podobu se slavnějšími sestřenicemi nezapře, se však nyní v newyorském nočním klubu Demi Monde rozhodně nesvlékala poprvé. Již dříve vystupovala v londýnském podniku ve čtvrti Soho, kde tančila a svlékala se v rytmu britské hymny s korunou na hlavě. Její kontroverzní vystoupení mělo takový úspěch, že Katrina získala angažmá i v New Yorku. Tam se pro změnu stylizuje do Sochy Svobody.

Katrina je díky svým vazbám na možnou budoucí britskou královnu obrovským lákadlem a její erotická show je vždy velmi úspěšná. Nově do ní totiž zařadila i polykání ohně a její představení tak získalo na atraktivitě.

Snímky z její show se nyní opět dostaly do médií. Po skandálu s nahými fotografiemi prince Harryho z večírku v Las Vegas a nahlédnutí pod kilt jednadevadesátiletého prince Philipa je to už třetí nepříjemnost, s níž se nejváženější britská rodina potýká.

Reklama

Další články

Načítám