Hlavní obsah
Článek

Dívčí skupina 5 Angels v současné době slaví velké úspěchy na svých koncertech a jako hlavní hvězdy muzikálu Michala Davida (63) Andílci za školou. Bohužel, holky již budou v Česku a na Slovensku účinkovat o něco méně, neboť díky zájmu zahraničních producentů budou více času trávit v zahraničí.

V únoru holky odjíždějí pracovně do Anglie, kde je čeká náročný program, seznámení se svými agenty a týmy, které se budou o holky starat v zahraničí. Jako dárek dostaly možnost navštívit londýnský koncert chlapecké kapely One Direction. Agent, který zastupuje tuto skupinu, je totiž i agentem těchto britských hvězd. Holky by den po koncertě měly kluky navštívit na hotelu.

Před odletem ještě stihly nafotit novou sérii snímků, na nichž je vidět, že už to nejsou děti, ale stávají se z nich mladé slečny. Při focení s fotografem Jaroslavem Urbanem dívky rozhodně netrpěly. Naopak si užívaly legraci. "Musely jsme mu celou dobu říkat pane kapitáne, a to bylo dost hustý," smály se.

"Strašně si uvědomujeme, co jsme dokázaly, že je o nás zájem u zahraničních producentů. Vůbec jsme ničemu nevěřily, s holkami jsme si říkaly, že to všechno bude pravda, až budeme mít koupené letenky, a ty letenky prostě už máme. To je něco neskutečného! My, puberťačky z Český republiky, to je prostě sen," míní 5 Angels.

"Nikdy bychom tohle s holkami nedokázaly, kdyby nám nepomáhal neskutečný člověk jako Michal David, který nám skládal první písničky, natočil s námi i duet. Obsadil nás do muzikálu a teď máme hrát hlavní role v novém filmu Andílci za školou, který se začne za rok natáčet a znovu ho bude režírovat Filip Renč (58). Michal je u nás od úplného začátku a byl tu pro nás vždy, když jsme potřebovaly," děkují holky.

5 Angels přidaly i poděkování dalším kolegům z branže. "Nikdy nezapomeneme na Karla Gotta (†80), který nám řekl, že nikdy takhle rychle nenatočil žádný duet. Karel nás naučil pokoru a jak se chovat k fanouškům, třeba nikdy neodejít z autogramiády, protože lidi třeba přijeli z daleka. Po našem duetu nás vlastně zaregistrovali v zahraničí. Když jsme Karla oslovily, aby nám pokřtil naše CD, přijel s Ivankou i s dětmi a nikdy neodmítl. Takhle se chceme taky chovat," shodují se.

Společnou písničku plánují i s Lucií Bílou (57), v začátcích jim pomohla ale i Lucie Vondráčková (44), Petr Bende (46) nebo Olga Lounová (43) a řada dalších.

Reklama

Další články

Načítám