Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Munzarová měla v červnu nehodu na motorce. Kvůli tomu ji musela nahradit v seriálu Obchoďák kolegyně Tereza Kostková. Před měsícem začala přetáčet i scény, které už měla natočené Munzarová. Je to ale tak nějak zvláštní. Munzarová nevypadá, že by z nehody měla nějaké zdravotní potíže. Dokonce si vyrazila i na vysokých podpatcích.

Bára Munzarová přišla s dcerou Aničkou, kterou má s bývalým manželem, a se současným partnerem Martinem Trnavským na premiéru muzikálu Pomáda. "Už měsíc jsem v pořádku, noha mě nebolí. Teď tedy vlastně ano, ale ta druhá, protože jsem si ukopla palec," vysvětlila na premiéře.

To ovšem tedy mohla klidně natáčet a nepřidělat tak televizi Prima spoustu potíží a finančních nákladů s přeobsazením. A když tak upřímně přiznává, že se cítí dobře, asi ani od pojišťovny nemůže čekat žádnou velkou náhradu za zranění. Vždyť třeba Bára Basiková, která se kvůli své zraněné noze soudí, má opravdu zdravotní potíže až do současnosti a to už se jí úraz stal před dvěma roky.

Kromě Báry s rodinkou se na premiéře Pomády v Divadle Kalich objevila řada dalších známých tváří. S dcerou Valentýnou přišla Sabina Laurinová. Kamarádku Zuzanu Strakovou, která navrhla kostýmy, přišla podpořit Mahulena Bočanová. "Budu na Pomádu chodit pořád, protože se bude určitě strašně líbit dceři Márince a já tak budu mít aspoň záminku," řekla Super.cz.

Nadšený byl i režisér Ján Ďurovčík. "Americký majitel práv Ronald S. Taft řekl, že máme ty nejlepší představitele Dannyho a Sandy, které na celém světě viděl," pochlubil se chválou své přítelkyně Nely Pociskové a jejího hereckého partnera Přemysla Pálka.

Reklama

Další články

Načítám