Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) má za sebou další dívčí zápas. Před více jak týdnem ji napadla žena v jednom pražském baru, nyní se do sebe pustily s kolegyněmi modelkami na párty. Krásky byly oděné do sexy tílek a šortek a pánové se nemohli vynadívat.

Známé české modelky mezi sebou soutěžily v mytí aut. Bohužel nevyšlo počasí dle představ a ručička na teploměru ukazovala pouhých 14 stupňů. Dominika i její kolegyně tak bez podprsenek pořádně předvedly své vnady.

"Měla jsem husí kůži po celém těle. Snad to pro pány bylo sexy. Kolem auta jsme běhaly pořádně rychle, takže jsme se nakonec docela zahřály," řekla Super.cz Dominika, která si s houbou vedla výborně.

"Holky v čele s Romčou Pavelkovou na mě pořádně vystartovaly, ale já jsme si také nevedla špatně. S dívčími zápasy to je v poslední době divoké. Je pravdou, že mě napadla minulý týden holka v baru a já se bránila. Ale ona taky dostala co proto. Tady to bylo přátelské. Byla to show, boj. Mělo to být sexy, tak snad bylo," dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám