Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož celebrity jsou těmi, kdo udávají módní trendy, je třeba říci, že novým trendem jsou ozdobné šperky do vlasů. Ty se staly velkým hitem nejen v zahraničí, kde si na nich ulítává třeba Amy Winehouse, Megan Fox nebo Karolina Kurková. Tyto oridinální šperky už objevily i české krásky.

Mezi jejich vyznavače patří třeba Tereza Voříšková, Tatiana Vilhelmová nebo Sára Saudková. "Vlasy považuji za jednu z nejdůležitějšícg částí lidského těla, proto si myslím, že by se jim žena měla dostatečně věnovat a také je zdobit," říká Saudková.

Že jsou šperky do vlasů velkým hitem potvrzují i prodejci. "Jejich prodej teď opravdu hodně narostl, ženy poznaly, že je to nový trend. My nabízíme šperky do vlasů z různých materiálů od dřeva, přes korál až po kov," popisuje Jan Pavlíček z Piercingisland.cz. "Stejně ale věříme, že se tyhle nádherné věci dostanou mezi lidi ještě více než teď," dodává Pavlíček.

Reklama

Další články

Načítám