Hlavní obsah
Článek

Herečka Nicole Kidman (56) se po rozvodu s hercem Tomem Cruisem (61) přestala vídat se svými dětmi Isabellou a Connorem. Tom je totiž dostal do své péče. Podle článku v magazínu Vanity Fair jim styk s matkou údajně zakázal.

Časopis vyzpovídal několik bývalých členů scientologické sekty. Podle jejich výpovědí přívrženci této církve zařídili, aby děti Nicole nenáviděly. Byla údajně pro církev nevhodnou osobou.

„Hlavním problémem v jejich manželství bylo to, že Nicole nechtěla jednat se scientologií,“ uvedl bývalý scientolog Marty Rathbun.

„Odmítli Nicole, protože tak byli navedeni. Navštěvovali kurz P.Z.P./P.O. (Potenciální zdroj problémů/Potlačující osoba) kvůli osobám souvisejícím s jejich životem, které jsou P.O. Tehdy mi oba šeptali: ‚Johne, Nicole je P.O.! Naše máma je P.O., nesnášíme, když k ní musíme chodit na návštěvy,‘“ nechal se zase slyšet bývalý člen církve John Brousseau.

„Žijí s Tomem, byla to jejich vlastní volba," prozradila smutně herečka, když soud svěřil děti do péče známému herci. „Moc ráda bych je měla u sebe, ale co můžu dělat?"

Hodně lidí také tenkrát tvrdilo, že si Tom u soudu vymohl rozpis, kdy Nicole smí děti navštěvovat a brát je k sobě. Údajně chtěl vědět o každém jejich kroku a dokonce jim odposlouchával telefonáty a četl e-maily adresované matce.

Poslední, dnes již také bývalá manželka Cruise Katie Holmes (45) může být tedy šťastná, že dceru Suri získala do své péče.

Reklama

Další články

Načítám