Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před šesti týdny médii po celém světě proběhla zpráva o románku herečky Kristen Stewart (34) se ženatým režisérem filmu Sněhurka a lovec Rupertem Sandersem (41). On podvedl svou manželku Liberty Ross (34), s níž má dvě malé děti, a Kristen svého hereckého kolegu ze ságy Twilight Roberta Pattinsona (37). Ten se od Kristen krátce po odhalení nevěry odstěhoval a vše nasvědčuje tomu, že nadobro. Herečka se nyní poprvé od té doby objevila ve společnosti, a to v kanadském Torontu, aby na tamním mezinárodním filmovém festivalu propagovala svůj nový snímek On The Road.

Kristen ze sebe nakonec vyloudila i úsměv, ale po většinu času byla spíš posmutnělá a zamyšlená. Doprovod jí samozřejmě nedělal Robert, ale publicistka Ruth Bernstein. Svou vizáží však Stewart všechny ohromila. Herečka zdůraznila svou štíhlou postavu šaty ke kolenům květinového vzoru a stala se bezesporu nejsledovanější hvězdou celého festivalu.

Film On The Road je adaptací známého románu Jacka Kerouaca Na cestě a kromě Kristen v něm hrají například Garrett Hedlund, Sam Riley, Tom Sturridge, Kirsten Dunst, Amy Adams nebo Viggo Mortensen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám