Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) je pro mnohé hororovým přízrakem, jehož se leknou pokaždé, když na ně vyskočí z některé z obálek barevných časopisů. Proto není divu, že se stala hlavní hvězdou hororového dílka Poslední výkřik. Film, jenž se podle statistik divákům líbil stejně, jako vytrhávání jater z vlastního těla bez umrtvení, je tak špatný, až se stal skoro kultovním. Podívejte se na záběry z natáčení, ve kterých Iveta labužnicky loká filmovou krev a pak ji po sobě nechává skoro až perverzně stékat.

Snímek partičky mladých nezkušených hochů, o němž jsme na Super.cz již několikrát informovali, se znovu dostává do povědomí veřejnosti proto, jelikož právě jeho odvysíláním odstartuje čtrnáctého února (na Valentýna) nová televizní stanice Horor film. Vysílá na jedné z kabelových televizí a na satelitu.

„Byla to velmi vzrušující a příjemná spolupráce s moc fajn mladými a nadějnými lidmi v čele s Tomášem Kučerou. Na horory se normálně nedívám, ale natáčení mě moc bavilo, bylo to v mé práci prima zpestření,“ svěřila se Bartošová Super.cz po ohlášení filmu.

Iveta je vůbec žádanou celebritkou pro začátek vysílání nových kanálů. Horor film by si však měl dát bacha – ta první stanice, která s Ivetou Bartošovou začínala, se jmenovala Pětka a skončila velmi neslavně

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám