Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuriózní případ muže, který neobvyklým způsobem uspokojoval své sexuální potřeby, řešily britské soudy. Dvaadvacetiletý student Joel Hardman si nasazoval gumovou masku a paruku a poté špehoval ženy na dámských toaletách v nákupním centru Bullring v Birminghamu. Aby měl na dámy „památku“, neváhal si je dokonce i fotit a natáčet na svůj mobilní telefon při vykonávání potřeby.

Gumová maska s ženskými rysy a namalovaným obočím spolu s parukou černých vlasů na mikádo byly zastíracím manévrem, jak mohl mladý vousatý muž, jenž studuje na magistra v oboru umění, bez povšimnutí proniknout na dámské toalety.

Hardman byl u soudu popsán jako inteligentní člověk, kterého sexuálně vzrušoval poslech a pohled na ženy, které zrovna vykonávaly potřebu na toaletě. Využíval proto na svém mobilu i zvukové záznamy. Student se zároveň přiznal, že již dříve za tímto účelem chodil na dámské záchodky na Univerzitě v Birminghamu.

Měsíc předtím, než byl mladík 3. dubna zadržen, však začal chodit právě do nákupního centra, kde je denní návštěvnost téměř 280 tisíc lidí. Frekvence na dámských záchodcích byla značně vyšší. To se však také šmírákovi stalo osudné. Podezřelého vzhledu si všimla jedna z pozorných dam. Zaměstnance nákupního centra poté upozornila, že na toaletách zahlédla někoho, kdo vypadal jako podivná figurína. Mladíka zakrátko po nahlášení zadrželi místní hlídači.

Celým případem se zabýval soud, před kterým se Hardman přiznal, že rád poslouchá ženy při močení. V jeho mobilním telefonu se zároveň našly diskrétní fotografie a zvukové nahrávky z toalet. Soudce nakonec rozhodl, že muž podstoupí tříletou léčbu a na pět let bude umístěn na seznam sexuálních delikventů.

Související témata:
Poslech

Reklama

Další články

Načítám