Hlavní obsah
Článek

Když se nedávno rozhořel spor mezi bývalým partnerem Dary Rolins (51) Matějem Homolou a současným přítelem Rytmusem (47) kvůli zpěvaččině dceři Lauře, jejímuž tatínkovi Matějovi se nelíbilo, že se s ní slovenský rapper chlubí na internetu, pěnice zůstávala v pozadí. Teď ale promluvila a postavila se na obranu svého „miláčika“. „Laura nikdy nebude anonymní,“ tvrdí Rolins.

„Je to věc Patrika a Matěje. Nevtahujte mě do toho. Lauře je to celé ukradené, její život se nemění, ona kvůli fotce neprožívá žádné trauma," rýpla si do expřítele Dara. Pak se ale nadechla a spustila kanonádu.

„Jsem mediálně známá osoba a byla jsem jí i před čtyřmi lety, když si se mnou Matěj Lauru udělal. Ona nebude nikdy anonymní, to je jediné moje provinění. Kritizuje mou výchovu, můj život, nelíbí se mu výběr mého partnera, ani písnička a klip, který je věnován mé dceři. Mám pocit, že z jeho pohledu je vše, co udělám, špatně, protože jen on jí nabízí plnohodnotný život. Já netvrdím, že pouze se mnou je Laura šťastná. Ať ale projeví stejnou úctu i on ke mně,“ svěřila se nezvykle otevřeně slovenskému serveru Topky.sk.

Možná si jen připravovala půdu před očekávaným soudním sporem s Homolou, který má nově stanovit rozdělení péče rodičů o malou Lauru.

Reklama

Další články

Načítám