Hlavní obsah
Článek

Manželku Jiřího Krampola (85) Hanu Krampolovou (†59) ve čtvrtek odpoledne přepadla dvojice zlodějek. „Když odcházela z nákupního centra do takové klidné uličky, přišly k ní dvě Romky a obraly ji. Došlo tam i k napadení,“ informoval Super.cz jeden z pracovníků obchodního centra Kotva, kteří útok viděli. „Byl to hrozný zážitek. Nevěděla jsem, která bije,“ potvrdila nám telefonicky zprávu uplakaná Krampolová.

„Musely si mě vyhlédnout už v obchodním domě. Působila jsem asi noblesně, protože jsem šla od kadeřníka, měla pěkné oblečení a byla namalovaná. A měla jsem pár tašek s nákupem. Asi si řekly, že jsem prachatá. Počkaly si, kudy vyjdu ven, a tam ke mně jedna přišla s tím, že jsem hodná paní, ale mám nešťastný osud, a tak mi pomůže hádáním z ruky,“ vypráví svůj hrůzný zážitek manželka herce. Když hadačku odbyla, ta sundala brýle, mrknutím dala znamení kamarádce a v mžiku se obě na nebohou Krampolovou vrhly.

„Bylo to dílem okamžiku, seběhlo se to během pár sekund. Začaly se mi sápat po kabelce, jedna mě držela. Pak se jim podařilo to, že jsem upadla na zem. Naštěstí v tu chvíli přiběhl pán z blízkého stánku a zahnal je,“ popisuje Krampolová. Té se naštěstí nic vážného nestalo. „Jen se mi zhoršil výron na levé noze a dost mě to vyděsilo. Ani o moc financí jsem nepřišla. Měla jsem v peněžence, kterou stihly ukrást, jen sedm set korun. Doklady byly v druhé peněžence a šestnáct tisíc na nájem, které jsem chvíli předtím vybrala, jsem ve zmatku omylem zandala do techničáku. Což mě zachránilo,“ oddechla si alespoň částečně žena populárního baviče.

„Elpaso“ (loupežné přepadení) sice hlásila policistům, ale ti s ní ani nesepsali úřední záznam. „Řekli mi, že podobných případů mají mnoho a že stejně nikoho nikdy nevypátrají. Pro mě je důležité, že se nestalo nic mně a mé fence Žanetce, kterou jsem měla s sebou,“ uzavřela Hanka Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám