Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Stašová (69) poslední dobou doslova září. A přičítá to nejen tomu, že se jí povedli dva synové, Marek (25) a Vojta (15), ale také úžasným osmdesátinám své matky Jiřiny Bohdalové (92). "Má obrovské štěstí. Je zdravá, má velký životní optimismus a nezná negaci. Zvládá hodně práce. Kdyby ji neměla, bylo by hned špatně. Proto tak oslavujeme, že je v plné životní síle," řekla Super.cz výborně naladěná Stašová. Kolemjdoucím pak ukázala, že i ve svém věku se nemusí v podřepu stydět odhalit víc než je zdrávo! Exkluzivní fotografie si prohlédněte ve fotogalerii.

Simona Stašová již léta podporuje sbírku Akce Cihla, jejíž dvanáctý ročník právě odstartoval. Ta má za cíl pomoci lidem s mentálním postižením. I když se i s dalšími kolegy (například Pavlem Liškou, Lucií Benešovou nebo Klárou Issovou) sešla, aby podpořila tuto bohulibou činnost, byla herečka stále plná zážitků z nedávných oslav slavné maminky.

"Díky za kompliment, že vypadám skvěle. Když maminka vypadá skvěle v osmdesáti, musím já vypadat dobře nejmíň další čtvrt století," smála se Stašová. Super.cz prozradila, jakými dary matku obdarovala.

"Dala jsem jí krásnou béžovou kabelku a univerzálního kuchyňského robota, kterého si přála. Dostala také digitální tlakoměr, aby si sama mohla měřit tlak. Dala jsem jí také vynikající ručně tlačený olivový olej, který jsem pořídila na Sicílii. Odtamtud pochází i koření etna směs, což byl takový doplňkový dárek," uvedla Stašová.

I když má její matka Bohdalová přirozenou autoritu a v rodině nikdy nemusí zvyšovat hlas, je to překvapivě někdy Simona Stašová, kdo ji musí pokárat a upozornit, že si na svůj věk nakládá příliš mnoho práce a málo odpočívá. "Je to zbytečná snaha. Energii máma totiž čerpá z práce. Je to její perpetum mobile. Jiřina se dobíjí prací a také tím, že je s mými syny. Kdyby se zastavila, tak by bylo špatně," dodala Stašová na závěr.

Reklama

Další články

Načítám