Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na fotografiích z Plesu v Opeře se moderátor Míra Hejda a jeho půvabná přítelkyně Zorka Kepková (33) usmívají od ucha k uchu a tváří se ohromně zamilovaně. Super.cz se však podařilo zjistit, že nablýskaný večer pro ně končil poměrně fatálně.

Všechno to začalo jako idylka. Šampaňské, tanec, čtyřchodová večeře. Krátce po půlnoci se však oba vypařili z Opery bez jediného rozloučení jako pára nad hrncem. A důvod byl prostý.

„Během pár minut se mi udělalo neskutečně zle, tak jsme se raději potichu zvedli. Velký problém jsem měl už u šaten, když jsme čekali na kabát. Najednou se mi opotilo čelo a chtělo se mi zvracet. Pamatuju si, jak jsem poté procházel po červeném koberci kolem fotografů a ochranky směrem k východu. Jediné, co jsem řešil, bylo, že tam zvracet nemůžu. Venku jsem to naštěstí trochu rozdýchal,“ prozradil Super.cz Hejda.

„Po příjezdu na hotel jsem strávil pět hodin v záchvatu zvracení, až mi Zorka chtěla volat sanitku. Bylo to strašný. Nakonec jsme zjistili, že mám alergii na krevety. Podobný zážitek jsem měl totiž i na Silvestra, kdy jsem je ochutnal poprvé,“ vysvětlil Hejda.

Zpětně je Míra rád především za to, že stihli z místa činu zmizet včas. „Kdybych se vyzvracel na červený koberec v Opeře, moderoval bych už asi jedině s pytlem přes hlavu,“ dodal se smíchem Hejda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám