Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Patrik Rytmus Vrbovský (47), který už nějakou dobu chodí s Darou Rolins (51), nemiluje jen blonďatou zpěvačku, ale také její roztomilou dcerku Lauru, jejímž otcem je frontman skupiny Wohnout Matěj Homola. Ten nedávno velmi rázně okomentoval fotku, kterou Rytmus vystavil na svém facebookovém profilu a je na ní právě Laura v jeho brýlích. To se Homolovi vůbec nelíbilo a Rytmusovi vzkázal, aby si s Darou udělali vlastní dítě. A protože Dařin přítel nejde pro slovo daleko, nikdo nevěřil, že by Homolova výzva zůstala bez odpovědi. Kdo by ale čekal nadávky, spletl by se.

Dnes Rytmus na své sociální síti zveřejnil společnou fotografii s malou Laurou, ke které napsal Homolovi dlouhý vzkaz. „Matěji, ať se ti to líbí nebo ne, tak toto malé děvčátko patří i do mého života. Je to dcera mojí přítelkyně, se kterou žiji, a tvářit se, že Laura není členem rodiny, mi přijde divné. Nehroť situaci a nestav mě do pozice, že dokud si neudělám s Darou dítě, tak se mám bát, že mě někdo náhodou uvidí a vyfotí, jak mě Laura drží za ruku. Nepasuju se do úlohy jejího otce, ale počítej s tím, že společných fotek zřejmě uvidíš víc. I přes to, že si mě v bulváru bereš do pusy, což bych si já nikdy nedovolil, ti chci říct, že jsem s tebou v míru. Kvůli sobě, Daře a Lauře,“ vzkázal Rytmus.

Jak vidno, Rytmus to má v hlavě srovnané a rozhodně nemíní vyškrtnout Lauru ze svého života.

Reklama

Další články

Načítám