Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na sporťáka z Tele Tele, kterého se pořád ptali, jestli už má chlapa? Herec Josef Carda od doby ukončení vysílání zábavné novácké show ještě nezažil větší vzestup popularity. To se teď ale může změnit. Dostal nabídku na hlavní roli v novém bláznivém sitcomu, ve kterém by se měl dokonce převlékat za ženu. Jenže jak prozradili jeho přátelé, zatímco Američané jsou Cardou nadšení, rumunskému vedení Novy se prý moc nezamlouvá!

„Američanům se prej Carda líbí, ale nelíbí se Rumunům,“ svěřil se na své oficiální webové stránce František Ringo Čech, který prý dostal šanci hrát dědečka, ale odmítl ji.

Dalším hercem by měl být Mojmír Maděrič. „Oficiálně nic nevím. Jen jsem slyšel, že se natáčení pilotního dílu posouvá na říjen,“ řekl nám. Pokud seriál projde povinným schvalovacím kolečkem, můžeme se dočkat hodně ztřeštěného kousku plného zábavných gagů. Dědeček například předvede zápas s teploměrem, jenž mu bude kvůli protéze pořád vypadávat z úst, a tak dojde na měření, které znají jen miminka…

Reklama

Další články

Načítám