Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchařská show MasterChef s moderátorkou Danielou Peštovou (53) má svůj první skandál. Ze soutěže nečekaně odstoupila krásná amatérská kuchařka Zuzana Bunešová. Za odchodem půvabné soutěžící zřejmě stojí její žárlivý přítel.

„Zuzana se rozhodla odejít, protože se jejímu příteli nelíbilo, že by byla několik týdnů pohromadě s cizími lidmi. Žárlil na ni,“ prozradil nám utajovanou informaci dobře informovaný zdroj z televize.

Zuzana samozřejmě přítele nepotopila a jako oficiální důvody odchodu ze soutěže uvedla zdravotní problémy a pracovní vytíženost.

„V první řadě mě skolila nemoc a nebyla jsem schopná pokračovat. Druhým důvodem byla moje práce. Na konci září mám svou velkou módní přehlídku Fashion Story, jejíž přípravu bych bohužel nedokázala skloubit s dalším natáčením pořadu. Moc mě mrzí, že jsem nemohla pokračovat. Je škoda, že to nejde vrátit, protože se mi ta show moc líbí,“ svěřila se krásná Zuzana.

Diváci sice přijdou o pohlednou kuchařku, ale o další díly MasterChef se bát rozhodně nemusí. Už v pátek se na obrazovkách TV Nova můžete těšit na to, jak si amatérští kuchaři poradí s dalšími kulinářskými specialitami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám