Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nechte se inspirovat a vyznejte lásku tím nejoriginálnějším způsobem.

Potěšte romantickou a zároveň nápaditou Valentýnkou..1,2,3!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyznat po dlouholetém soužití lásku originálním způsobem není vůbec snadné. Inspirací pro mnohé z nás by mohl být zamilovaný student: „Když už se rozhodnu své přítelkyni něco darovat, musí to být skutečně osobní. Nejsem žádný grafik, ale pak jsem narazil na super řešení na Facebooku, skvělou aplikaci Jaká je naše láska...“ vypráví Andrej z Brna.

Jaká je vaše láska? Zjistěte v nové aplikaci na Facebooku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Facebooku se před Valentýnem objevila zajímavá aplikace „Jaká je naše láska“. Je opravdu speciální - každému na míru připraví přání se zajímavým příběhem jeho vztahu, například jaké je jejich oblíbené slovo nebo místo, kde spolu rádi tráví čas. Každý den navíc aplikace rozdá 30 zamilovaným, kteří odešlou valentýnské přání, náušnice s komponenty Swarovski a pralinky I love Milka.

Zamilované vzkazy se nezadržitelně šíří po českých městech!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A co je za tím? „Letos jsme se opět rozhodli pomoci zamilovaným vyznat lásku originálnějším způsobem. V NC Letňany v Praze a Velký Špalíček v Brně jsme připravili zdi lásky. Na ty může každý napsat vzkaz,“ vysvětluje Bára Hrdličková, brand manažerka Milka. A pro všechny, kteří svůj čas rádi tráví na Facebooku, je tu speciální aplikace „Jaká je naše láska“!

Další články

Načítám