Hlavní obsah
Článek

Jedna z mnoha bývalých lásek Karla Gotta (†80) Marika Sörösová (37) se třináct let po konci vztahu s největším českým idolem může pochlubit již třetím dítětem! Podle informací Super.cz se kudrnatá kráska, která se s Mistrem musela rozloučit poté, co již dále nemohl snášet její hysterické žárlivé scény, stala v nedávných dnech maminkou.

Sörösová, jež má s manželem Tomášem osmiletého Tomáše Amose a šestiletého Matouše Atilu, se sama k porodu nechtěla vyjadřovat. „Nezlobte se, ale to je moje soukromí,“ řekla nám unaveným hlasem, který dává tušit, že má za sebou hodně náročné období.

Podle týdeníku Sedmička totiž kromě těhotenství měla práci i se stavbou přepychové vily nedaleko Karlštejna. Na tu získala peníze i díky prodeji domku v Karlíku, jejž získala od Gotta a který před pěti lety prodala za 5,5 miliónu korun. „Zajímavé je, že nemovitostí na další cestu životem ji Karel Gott vybavil jako jedinou ze svých milenek. Žádná jiná dům nedostala – a aby toho nebylo málo, tak Marika si za tři roky po Karlově boku vysloužila i luxusní BMW, které mělo mít hodnotu kolem jednoho miliónu korun,“ píše magazín.

Její manžel, kterého si vzala před 11 lety, má však potíže s podnikáním a na jeho polovinu domu v Řevnicích byla uvalena exekuce. Proto bylo potřeba vzít si půjčku. Nový dům ve tvaru „elka“ už je ale hotový a před kolaudací, rodina v něm už bydlí. Zdá se, že Marika, která o soužití s Gottem před lety napsala i knížku, našla štěstí a že ji neopouští ani přes manželovy problémy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám