Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svátek zamilovaných, sv. Valentýn, u nás již zakořenil, o to více milovaných osob bývá zklamáno, když se jim nedostane alespoň malé valentýnské pozornosti. Existuje však jednoduchý způsob, jak se takovému zklamání vyhnout.

Italský náhrdelník Valentýn se slevou 55 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to známý fakt. Na jakékoli dárky často chybí dvě zásadní věci – peníze a inspirace. Není nic horšího, než si lámat hlavu nad tím, co by asi tak mohlo naše blízké potěšit. A ještě horší je potom zjištění, že ten pracně vymyšlený dárek si nemůžeme dovolit. Valentýn, svátek zamilovaných, je v tomto snad ještě horší. Především pánové totiž nemívají příliš romantickou duši a najít tak to, co by potěšilo jejich milou, se mnohdy mění v malou noční můru. Z romantiky je pak horor a to vztahům rozhodně neprospívá.

Luxusní valentýnský pobyt v nádherném Green Yacht Hotelu**** se slevou 69 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snadné řešení, jak z nastalé situace vybruslit s lehkostí a nadšením, nabízí slevový agregátor Slevín.cz. Ten přináší uživatelům přehled všech skvělých slev na slevových portálech českého internetu a při speciálních příležitostech připravuje pro uživatele geniálně jednoduché řešení, které pomůže s výběrem toho pravého dárku. A sv. Valentýn není výjimkou!

Valentýnský víkend v Mariánských Lázních s polopenzí se slevou 58

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na stránkách Slevín.cz tak nově najdete jednoduchého valentýnského průvodce, který dělí dostupné dárky, nabízené s neuvěřitelnými slevami i vysoko přes 70 %, do několika základních kategorií. Sekce Romantika je doslova plná různých skvělých zážitků pro zamilované páry i vzrušujících dárečků pro milovanou osobu. Záložka Erotika je určena těm, kdo chtějí zažít poněkud žhavějšího Valentýna.

Valentýnský malinový cheesecake se slevou 51 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si nejste ani v jedné z těchto kapitol zcela jisti v kramflecích, rozhodně nic nezkazíte dárkem ze sekce Láska prochází žaludkem. Nabídka kulinářských zážitků je opravdu bohatá a vyberou si zde jak příznivci tradiční kuchyně, tak ti, kdo se nebojí v jídle více experimentovat. Poslední kategorií jsou Dárečky, kde naleznete milé dárky například v podobě šperků nebo třeba obligátních valentýnských kytic či bonboniér.

Vyberte si jeden ze dvou víkendových zájezdů do Benátek se slevou 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To vše se slevami zcela běžně přesahujícími 40 %. Slevín.cz vám tedy nejen ulehčí výběr dárku, navíc vám ušetří i znatelné množství peněz. A to se za valentýnskou pohodu jistě vyplatí.

Další články

Načítám