Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30), která se netají tím, že je věřící, svou uměleckou tvorbou a osobností natolik ovlivňuje své fanoušky, že se někteří z nich dokonce sami od sebe obrací na víru v Boha.

„Napsal mi třeba jeden fanoušek z Čech, že dlouho dumal, proč je ta Ewa Farna věřící. A že si kvůli mně přečetl Bibli, začal si klást otázky po smyslu života a nakonec uvěřil v Boha,“ svěřila se v časopisu Instinkt Ewa Farna, kterou to moc potěšilo.

Farna je známá tím, že si moc váží svých věrných fanoušků. Dokonce pro ně pořádá mezinárodní srazy a pravidelně s nimi komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Je až neuvěřitelné, jak umí své fanoušky ovlivnit ve svých teprve devatenácti letech.

„Vím, že pro spoustu lidí jsem jenom mladá namyšlená kráva z titulních stránek bulváru, takže nechci tvrdit, že mým posláním je obracet lidi na víru, ale pokud se to povede, je to krásné,“ míní zpěvačka.

Ewa se snaží s fanoušky komunikovat nejen prostřednictvím písní. Na koncertech si prý s nimi i povídá. Na podzim se však v Česku moc neohřeje. Stěhuje se do Varšavy, kam se dostala na denní studium práv a navíc se tam účastní jedné polské hudební soutěže. „Neznamená to ale, že by Česko bylo bez Farne,“ uklidňuje fanoušky. Jen prostě nebude mít tolik času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám