Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na nejpůvabnější moderátorce Událostí České televize se opět nehezkým způsobem vyřádily kostymérky! Že by Anetě Savarové (38) záviděly mládí a krásu? Pohledná televizačka ve středečním vysílání předstoupila před národ v kostýmku, ve kterém vypadala jako jeptiška. Nebo jako Panna Orleánská. Její půvab totiž nudné polocírkevní šaty sice potlačily, ale z očí šla téhle dračici pořád jiskra. Podívejte se do fotogalerie na to, jaké kostýmy musí chuděra Aneta v České televizi nosit.

Kdybychom neznali Anetinu historii, asi bychom si mysleli, že je vzornou žačkou církevní školy, která věří na první lásku až po svatbě. Až tak divně ji ohákly pracovnice kostymérny České televize. Zdroje tvrdí, že za tím není nic osobního. Štáb prý chce odvést pozornost od jejího vzhledu a zdůraznit spíš obsah zpráv, o kterých hovoří. Jenže, když takové krásce oblečou podobně odpudivý ohoz, je to právě naopak – působí jak pěst na oko.

Švandu si z kolegyně udělal i moderátor večerních Událostí, komentářů Martin Veselovský, když si na svůj Facebook k fotce Savarové napsal: „Sen chlapecké katolické školy“.

Sama moderátorka si to ale nemyslí. „Je to samozřejmě věc názoru, ale mně se ty šaty líbí. Šije je naše módní návrhářka Hanka Kopecká a musím říct, že jsou pohodlné a cítila jsem se v nich opravdu dobře,“ uvedla pro Super.cz největší kráska celých Kavčích hor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám