Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byla modelka Tereza Zimová vybrána jako spolumoderátorka Evy Decastelo (45) na slavnostní večer Muž roku, mnozí pochybovali, zda to zvládne. Bezprostřední Tereza pak publikum rozdělila na dvě části: Jedni byli nadšení, druzí naprosto znechucení.

Důvodem byly vtípky, které Tereza házela do placu, a které některým připadaly až nevkusné. "Ty vtipy byly přes čáru," šuškali si mezi sebou. Kromě fórku o gayích, jichž nebyla v sále zrovna menšina, totiž Zimová ještě přihodila kousek, který spoustu lidí pohoršil, neboť pointou bylo úmrtí dítěte. A to už je dost silná káva.

Tereze se však na sebe kupodivu povedlo upozornit v tom dobrém slova smyslu. "Docela jsem byla překvapená, kolik se mi teď navalilo práce. Teď budu třeba fotit kampaň pro Beatu Rajskou," pochlubila se Super.cz Tereza.

My jsme ale zjistili, že byla modelka oslovena i pro televizní projekt, který je sice zatím tajný, ale my jsme získali první fotografie z natáčení. Tereza na nich figuruje spolu s přítelem Martiny Gavriely (45) Markusem Tranem a režisérkou Vlastou Čtvrtníčkovou. Co se ale dělo na Lipně a kdy a kde se má připravovaný pořad vysílat, nám zatím Tereza odmítla prozradit.

Reklama

Další články

Načítám