Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) oslavila s dcerou Claudií její druhé narozeniny. A na rozdíl od jiných maminek ze šoubyznysu to pojala bez hojné účasti médií a celebrit. "Je to Claudinčina oslava, chci, aby si ji užila hlavně ona," řekla Super.cz čerstvě rozvedená Kateřina.

Proto pozvala hlavně kamarádky s dětmi a postarala se, aby se malá co nejlépe bavila. "U nás teď jedou hlavně Teletubbies, takže bylo jasné, co musí být na dortu. Sháněla jsem i někoho, kdo by se za Claudinčiny oblíbené postavičky převlékl, ale nakonec jsem si řekla, že by se jich ve skutečné velikosti spíš lekla," míní Katka.

K dárečkům patřily samozřejmě hlavně hračky, Claudie měla i královskou korunu, aby bylo jasné, kdo slaví. A nechybělo ani malování na obličej, kdy si Claudie a její kamarádi nechali vytvořit na tvářičkách různé motivy zvířátek.

Na dětské oslavě chyběl tatínek Claudie, hokejista Martin Tůma, který s dcerou oslaví narozeniny sám, i moderátor Kazma, se kterým se Kateřina v poslední době nechává vídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám