Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva roky, co známá módní návrhářka nevydržela čekat na ověřenou pražskou kliniku a nechala si napíchat botox ve svém druhém domově v Libanonu. "Přehnali to a já nemohla vůbec hýbat horním rtem. Vypadala jsem jako maska," svěřila Super.cz Blanka, která se od té doby s invazivními zákroky do své pokožky rozloučila.

Ale i když jí bude za pár dní šedesát, rozhodně na to nevypadá. "Navrhuju šaty, ale rozhodla jsem se rozšířit obzory a zapojila jsem se do výzkumu séra, které by botox nebo různé omlazující kyseliny nahradilo. Stala jsem se pokusným králíkem a myslím, že se to vyplatilo," uvedla Blanka, která nedá na sérum založené na nanočásticích, v nichž jsou přenášeny buňky z placenty a japonského čaje, dopustit.

Jen o dva roky mladší Halina Pawlowská (69) se zatím botoxu bála, a tak jí Blanka sérum také doporučila. "Ať se snažím jakkoliv, moje matka mi stejně říká, že vypadám jako chudinka, tak snad přestane," míní Halina. Vyzkouší ho i Kateřina Brožová (56), kterou letos čekají oslavy pětačtyřicetin.

Reklama

Další články

Načítám