Hlavní obsah
Článek

Syn Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) prožívá za posledních pár měsíců obrovské změny. Od doby, co žije u táty, výrazně zhubnul, navíc se až po uši zamiloval. A zatímco ještě před pár lety šlo o platonickou dětskou lásku, tentokrát je to prý vážné!

Artur se měl zamilovat na odtučňovací kúře v Karlových Varech, kam ho v létě poslal táta. „Ano, Artur se v Karlových Varech zamiloval. Neustále o ní mluví, vypadá to na jeho první lásku,“ prozradila Sedmičce sama přešťastná "tchyně" dívenky. Ta ostatně slečnu asi už poznala, alespoň soudě podle informátorů z Uhříněvsi, kteří měli v poslední době v Ivetině domovině několikrát zahlédnout mladého Štaidla, jak se má k neznámé holčině.

A redakce týdeníku hodně usuzuje i z toho, že Artur začal nosit na krku řetízek s prstýnkem, což podle ní v řeči mladých znamená, že předčasně vyspěl i co se týče intimních zkušeností. Dříve to ale také znamenalo vzpomínku na předchozí lásku, kterou chlapec už nemohl mít, nebo to, že se mu zkrátka darovaný prsten nevešel na ruku…

Milovaný syn Bartošové právě nastoupil na střední školu do oboru kuchař-barman. Snad bude mít pro samé vaření a učení čas i na to, aby utužoval svůj první vážný vztah.

Reklama

Další články

Načítám