Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná brunetka, která před týdnem zazářila na premiéře operety Mam'zelle Nitouche v Hudebním divadle Karlín, má raketový nástup. V květnu bude Zuzana Benešová hvězdou dalšího pražského divadelního představení.

Na to, že Zuzanu znali převážně v Českých Budějovicích a okolí a v Praze měla jen malou roli v muzikálu Baron Prášil, má pořádně našlápnuto. Byla představena jako hlavní ženská hrdinka muzikálu Casanova autorů Zdeňka Bartáka a Petra Markova, který uvede Divadlo Broadway. A sekundovat jí budou matadoři jako Pepa Vojtek (58) nebo Marian Vojtko (51).

"Viděl jsem Zuzanu, když se hrál Casanova na Hluboké, a byl jsem nadšený. Z tamního představení jsme angažovali několik zpěváků, ovšem o ní jsem rozhodně nepochyboval. Mám rád nové tváře. Pracuje se s nimi lépe než s hvězdami, které už mají své zažité manýry," řekl Super.cz režisér Filip Renč (58).

Zda se vedle Zuzany objeví i nějaké známější kolegyně, bude jasné po kole konkurzů, které proběhnou koncem února. Ona má každopádně roli jistou.

Reklama

Další články

Načítám