Hlavní obsah
Článek

I když to na jejím vzezření vůbec není poznat, stejně se zdá, že se Iveta Bartošová (†48) skutečně začala odrážet ze dna. Alespoň toho finančního. Nedávno dostala čtyřicet tisíc za účast na natáčení televizní show, navíc jí TV Metropol chystá natočit třináctidílný seriál, za který zinkasuje půl miliónu. Ale to zdaleka není vše. Zadarmo nyní získala auto a ještě jí reálně hrozí, že si jen tak, mýrnyx týrnyx, přijde za milióny, z kterých by mohla splatit všechny dluhy!

Zpěvanka donedávna neměla ani na chleba, to se teď ale velmi pravděpodobně změní. Za dokumenty jí Metropol opravdu vyplatí majlant. „Bude to taková třináctá komnata Ivety Bartošové, ale ne v jednodílném pořadu, ale rovnou ve třinácti. Už od začátku srpna natáčíme třikrát týdně záběry. Produkční tým televize bude natáčet mé přípravy na prosincový koncert v pražské Lucerně. Už máme zamluvený termín na 23. prosince a moc se těším,“ svěřila Sedmičce Iveta.

Ta se ale zapomněla zmínit, že Lucerna není objednaná kvůli jejímu koncertu, sál si objednala právě televize a tak možná bude jen jedním z hostů třeba silvestrovské show.

Přesto už chystá několik pěveckých novinek, které by chtěla na vystoupení představit svým fanouškům. Ty určitě potěší i to, že se jejich modle blýská na lepší časy. Nejenže za každý díl chystaných dokumentů zinkasuje čtyřicet tisíc korun, ve smlouvě má ale navíc klauzuli, že jí náleží padesát procent z příjmů od sponzora pořadu. A protože na její jméno podnikatelé stále slyší, je možné, že se jich s ní bude chtít spojit dostatek a přijde si tak ještě na pěkných pár melounků.

Od televize navíc dostala do užívání automobil. Jenže má to i háček. Od šéfa Top Staru Petra Lesáka dostala nabídku na novou kuchyň za několik set tisíc. Jedinou podmínkou bylo, že by štáb natáčel její montáž. Avšak Iveta Bartošová nyní nesmí spolupracovat s jinou stanicí, než s tou, která se ji rozhodla postavit znovu na vlastní nohy!

Související témata:
Jídelny

Reklama

Další články

Načítám