Hlavní obsah
Článek

Yvetta Blanarovičová (60) je pěkné kvítko! Pro legraci je schopná čehokoliv, dokonce si i lehnout do postele s Karlem Gottem (†80). Jenže ten z toho až tak nadšený nebyl.

Historku prozradil Petr Novotný (76) při natáčení posledního dílu pořadu Trampoty, jehož hostem Yvetta byla. Vzpomínal na natáčení scénky, ve které měl Gott v jeho starším pořadu zahrát chlípného agenta Jamese Bonda a Yvetta jeho bondgirl. "Karel měl být v obleku a Yvetta svlečená. Měli spolu ležet v posteli. Karel to ale nejprve striktně odmítl s tím, že bude jen zpívat. Když ale začalo natáčení, režisér Jiří Adamec (76) Yvettu oblékl do průhledných šatů s rozparky, zavřel ji do šatny ke Karlovi. Ten, když ji viděl, řekl, že snad tu scénku opravdu zahraje," svěřil se nám se smíchem Novotný.

Jenže došlo opět ke komplikacím. Mistrovi se nelíbil text, který měl říci. "Jamesi, co to tady máš za velikou bouli?" ptala se ho Blanarovičová, načež měl Gott odpvědět. "To je moje zbraň. Jmenuje se Walther, dokáže vystřelit šestkrát za sebou a ještě se nezadře.“

"Nechápu, co je na tom k smíchu," opáčil prý zpěvák. "Nakonec ho k tomu režisér Jiří Adamec přemluvil s tím, že když se budou diváci smát, tak jsou sprostí oni. Samozřejmě, že lehli smíchy," dodal Novotný. Trampoty se školou odvysílá televize Prima ve čtvrtek 12. května od dvaceti hodin.

Reklama

Další články

Načítám