Hlavní obsah
Článek

I když se možná někomu zdálo, že i po ohlášeném rozvodu Gabriely Partyšové (45) s Josefem Koktou si nevěrný mužíček s těhotnou Ornellou Štikovou (31) dopisuje leda tak o kopancích jejich společně toužebně očekávaného potomka Quentina, všechno je úplně jinak! Jak Super.cz již informoval, dvojice spolu regulérně chodí, a tak asi těžko bude pravda, že by Kokta svou ukecanou přítelkyni (prozradila i menší vzrůst jeho mužné chlouby) nenáviděl. Naše redakce nyní získala fotografie, které dosvědčují, že se dvojice má opravdu ráda. A tráví spolu i noci!

V sobotu druhého února se v pražské Státní opeře konal provinční Ples v Opeře, který se vyznačoval snad jen tím, že pořadatelé vyvedli těhotnou Ornellu Štikovou z davu plesajícího plebsu. Prý neměla platnou vstupenku. A zatímco dnes si musejí ti, kdo Ples pořádali, nadávat, že jejich zásahem celý bál ztratil na již tak pochybném hvězdném třpytu, Ornella se rozhodla poplakat si v náručí milovaného muže. Ano, tušíte správně, je jím Josef Kokta.

V půl desáté večer si proto Štiková volá taxíka a odjíždí do hnízdečka lásky v pražském Karlíně, které prý s Pepou již měsíce tajně obývají. To tvrdí redakce týdeníku Spy, jejíž paparazzi Ornellu sledovali a celou noc hladem a zimou trpěli, jen aby se mohli dočkat historicky vůbec prvních fotek tajné milenecké dvojice.

Ornella totiž nebyla hodná dceruška a neodjela k rodičům do Hostivic, kde společně obydlují jednu přerostlou luxusní chaloupku. Čemu se místo toho celou noc věnovala, nevíme (snad Pepovi Koktovi, snad spánku, snad propichování voodoo panenky s tváří pořadatelky plesu), jisté ale je, že spolu milenci vylezli z domu až druhý den odpoledne a zavěšeni jeden do druhé absolvovali nenáročnou procházku. A jak se fotoreportérům podařilo vypátrat, skočili si i na gáblík do blízké čtyřky.

„Jsem z toho, co vyšlo, celá rozrušená,“ nezmohla se téměř na slovo Ornella. Kokta raději nebere celý den telefony. Asi ho štve, že novináři „proflákli“ jeho konspirační byt, kam si prý má vodit i známosti na jednu noc, jež pozná na Facebooku.

Reklama

Další články

Načítám