Hlavní obsah
Článek

Vztah mezi Sámerem Issou (38) a jeho syrským tatínkem nepatří k těm nejidyličtějším. „Strašně moc si ho vážím, i když na mě byl vždycky hodně přísný a nelíbí se mu svět, ve kterém umělci žijí,“ prozradil Super.cz Issa, kterého mrzí, že s otcem nemůže navázat hlubší vztah. Podívejte se ve videu na zpověď Sámera o nekompromisním tátovi.

Sámera na jeho nedávných narozeninách strašně mrzelo, že na ně nedorazili jeho rodiče. Dokonce se mu zaleskly i oči. Příčinou je, že jeho tatínek neuznává svět šoubyznysu a chtěl by, aby synátor dělal něco pořádného. Vztah obou je velice komplikovaný, přesto Issa trvá na tom, že je milující syn, který jen dělá to, co ho naplňuje.

„Vždy, když přijedu domů, tak skloním hlavu. Je to můj táta a vracel mě vždycky na zem, když jsem byl v oblacích. Bolelo to, ale skoro jako jediný mi uměl vždy říct pravdu do očí. Asi si neumíme otevřeně popovídat, ale je to jeden z nejbližších lidí, které mám,“ svěřuje se.

U maminky má asi větší oporu, i ta mu ale často vyčítá, že rozhazuje nesmyslné částky a nešetří si na horší časy. To se ale prý zásadním způsobem změnilo. „Každý měsíc si už dávám peníze stranou. Jednou deset tisíc, jindy i víc, podle toho, jak se daří. Myslím, že tomu se říká dospělost,“ uzavřel s úsměvem Issa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám