Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časopis GQ v úterý pořádal slavnostní udílení cen Muži roku. Pohledy všech hostů na sebe však strhla jedna jediná žena. Není přitom mladá, krásná a ani příliš slavná, jen má pořádnou kuráž. Jednapadesátiletá hvězda reality show Nancy Dell’Olio si oblékla černé šaty se zcela průsvitným vrškem. Její poprsí přitom zakrývaly jen dva zlaté pásy. Daily Mail se nebojí tuto módní kreaci označit za bizarní a píše, že Nancy si nejspíš spletla akci Muži roku s Odpadem roku.

Sebevědomá brunetka vystoupila z vozu a ihned se začala procházet po červeném koberci před budovou londýnské Královské opery, kde se událost konala. Díky jejím šatům přitom fotografové směřovali všechnu pozornost právě na ni. Další módní katastrofu předvedla zpěvačka a bývalá modelka Grace Jones (64), jejíž doplněk v podobě škrabošky přes jedno oko nikdo nepochopil.

Ocenění se udělovalo v mnoha kategoriích, odnesli si jej například Sascha Baron Cohen jako nejlepší komik, Domenico Dolce and Stefano Gabbana se stali návrháři roku, ikonou pak Robbie Williams a legendou Tom Jones.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám