Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Karolína Kurková (27) se může pochlubit nejen ideální postavou, ale také neuvěřitelně širokým úsměvem, který opět naplno předvedla ve středu na zahajovacím ceremoniálu k 64. ročníku filmového festivalu v Cannes. Karolína zářila na červeném koberci v dlouhých modrých šatech rafinovaného střihu, které odhalovaly její záda a zvýraznily siluetu těla. Není proto divu, že když se Kurková objevila před fotografy, spouště jejich fotoaparátů začaly cvakat o sto šest.

Filmový festival ve francouzském Cannes znamenal vždy kromě promítání zajímavých snímků a mnoha filmových premiér také jistotu, že se dostaví řada známých osobností v zajímavých róbách od předních světových návrhářů. A na letošním ročníku festivalu to byla právě Karolína, která svými šaty zaujala. V jejím glamour stylu a blond natočených vlasech působila opravdu žensky a připomínala Marilyn Monroe.

Ve středu Super.cz informoval o příjmech nejdražších modelek světa, kde se v minulých letech objevovala i Kurková. V roce 2010 však její příjmy kvůli těhotenství klesly, ale při pohledu na její úžasnou postavu má velkou šanci, že se mezi TOP10 modelek světa opět objeví.

Na slavnostní zahájení festivalu zvolila krásné bílé šaty i herečka Uma Thurman (53). Oslnila i další herečka a mexická kráska Salma Hayek ve svých decentních stříbrných šatech s korzetem, který zdůrazňoval její přednosti.

O velkou pozornost a rozruch se opět postarala zpěvačka Lady Gaga (38), která v rámci události vystupovala. Ani tentokrát nezklamala a oblékla se do podivného zlato černého průsvitného outfitu, který doplnila brýlemi s obroučkami ve tvaru srdíček.

Reklama

Další články

Načítám