Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) prožila kvůli nevěře svého manžela nejhorší léto svého života. "Každopádně nejhorší za deset let, co jsme spolu. Vím, že monogamie v podstatě neexistuje a každý muž udělá aspoň jednou to, co Pepa. Já mu byla těch deset let věrná, ale předtím jsem si také hodně užívala," řekla Super.cz Gábina.

Momentálně se u nich doma snaží vyčistit vzduch. "Když vás s někým podvede partner, nemůžete to přejít. S Pepou jsme komunikativní, musíme si to všechno vyříkat a - jak se říká - vyžrat si to sami. Ale po bouřce se vždycky vyčistí vzduch. My jsme zrovna ve stádiu toho čištění," míní Partyšová.

"Mě se nejvíc dotklo, jak byla ta nevěra prezentována ze strany Ornelly a její mámy. Mám z toho pocit, že se svět zbláznil. Hodně mne to zasáhlo. Z mého muže dělají bezva chlapa a ze mne tu, která chce zničit jejich harmonický vztah a očekávání jejich vytouženého miminka. Vůbec jsem nevěděla, jak se zachovat," krčí rameny moderátorka.

"Oslovila jsem i právníky, protože to, co se děje, není normální. Nedělá mi dobře být s nimi na titulních stránkách. Vždyť já jsem oběť. Ta holka nic nedokázala, jen se objevila v našem společném životě. Ublížilo nám to, to je jasné. Ale ublížilo nám i to, že média dávala takový prostor jí. Já si to chtěla řešit doma," dodala.

"A jak se cítím? Nejdřív to byla lítost, pak bezmoc, pak naštvanost. Jak říkám, každý muž něco takového udělá, ale to, jak naši rodinu zdiskreditovaly ty dvě, to je přes čáru. Nenechám po sobě dupat. To, co jsem roky budovala, se jí nepovede smáznout za jeden týden," je přesvědčená Gábina.

Takové výkyvy nálad, jaké má teď, nikdy neměla. "Je to nahoru dolů, jeden den bulím do polštáře, druhý den si říkám, že svět jde dál. Hodně pracuju a všude, kam jsem přišla, jsem se dozvěděla spoustu obdobných příběhů," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám