Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessica Simpson (32), kterou můžete kromě jiného znát také z reality show Newlyweds, bude tváří pořadu Weight Watchers. Začala totiž se shazováním nadbytečných kilogramů, jež jí zůstaly po porodu dcery. Jako mnoho novopečených maminek bere Jessica boj s kily jako velkou výzvu.

Půvabná blondýnka porodila svého prvního potomka, dceru Maxwell Drew Johnson 1. května tohoto roku a přiznala, že během těhotenství doslova “ujížděla“ na kaloricky vydatných pokrmech, což rovněž vedlo k jejímu přibývání na váze. „Dopřávala jsem si všechno, co jsem chtěla, protože to bylo poprvé, co jsem byla těhotná, a chtěla jsem si to užít. Nevěděla jsem, že kila společně s porodem nepůjdou dolů,“ řekla.

Jessica se nechala slyšet, že chce ukázat lidem, že není jednoduché mít po porodu zpět své ladné křivky, a že je správné snažit se shodit zdravou stravou.

„Moje tělo se nedalo dohromady jako u supermodelky. Jsem obyčejná žena, která se snaží cítit se dobře a být zdravá pro dceru, snoubence a pro sebe,“ dodala Jess, která neprozradila svou současnou váhu, ale vše plánuje odhalit v nové show moderátorky Katie Couric s názvem Katie již 10. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám