Hlavní obsah
Článek

Když jsme se setkali s Míšou Salačovu, tak se nám ani nechtělo věřit, že modelka bude za pár týdnů rodit. Pokud bychom si odmysleli vyklenuté bříško, ani bychom netipovali, že je Miss ČR 2000 v požehnaném stavu. Když čekala Salačová svého prvorozeného syna Olivera, přibrala třicet šest kilo. Nyní jich má navíc jen třináct.

„Čekám druhé dítě, a tak to první nechci omezovat tím, že se budu jen válet doma a tloustnout. Také péče o malého caparta dá zabrat a v neposlední řadě se samozřejmě kontroluju v tom, co jím," vysvětluje bývalá modelka. Salačová nemá jako většina těhotných žen podivné chutě na sladké a kyselé. Každý den ale musí být na jejím jídelníčku jeden meloun. „Pokud ho náhodou nemám doma, tak manžel musí večer vyrazit do obchodu a jeden mi obstarat," směje se Míša.

Salačová se nám svěřila s tím, že druhé těhotenství přišlo zcela přirozeně a bez urputného snažení. „Řeknu vám to zcela upřímně. S manželem jsme si 3. února řekli, že bychom se o další dítě mohli začít pokoušet. A ono to přesně ten samý den vyšlo, v čemž mě následně utvrdil i můj lékař podle výpočtu na ultrazvuku," směje se těhulka. „Manžel nevěřil, že to na první pokus může vyjít. Říkal mi, že to snad ani nemůže být jeho," směje se Salačová.

S nejkrásnější dívkou roku 2000 jsme se setkali ve specializovaném obchodě pro těhotné maminky v pražských Letňanech, kde dokupovala poslední nezbytnosti. „Za několik málo týdnů se nám to malé narodí, a proto u nás přípravy vrcholí. Je pravda, že mám spoustu věcí po prvním synovi, a tak tím, že budeme mít druhého chlapečka, je pořizování zejména oblečení vyřešeno. Nicméně za ty tři roky, které uplynuly od doby, kdy jsem byla poprvé těhotná, se na trhu objevilo mnoho novinek a zajímavostí pro děti, které si zkrátka musím pořídit,“ říká Salačová.

Reklama

Další články

Načítám